WAAROM PLEIJTER

André Pleijter, oprichter en eigenaar van Pleijter Technisch Management en Advies, werkt al zo’n 27 jaar in de branche. Hij is wat je noemt een echte praktijkman. Planner/werkvoorbereider, projectengineer, projectmanager, hij heeft alle functies doorlopen. Op de werkvloer heeft hij de kneepjes van het vak geleerd en zijn technisch inzicht ontwikkeld. Juist die praktische ervaring, in combinatie met het managen van complexe projecten geeft hem nu een voorsprong op de concurrentie.

Nieuwe rolverdeling

Met het aantrekken van Gertjan Mulder als projectbegeleider in september 2011 is de volgende belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het bedrijf. Gertjan neemt het traject binnen de inhurende organisatie van André over na de engineering van een nieuw project of modificatie. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring is de verdere uitvoering en opstart - de projectbegeleiding tot de lijn volledig operationeel is - bij hem in vertrouwde handen.

Pleijter Technisch Management en Advies biedt de klant de unieke combinatie van procestechnische kennis en praktisch projectleiderschap.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Pleijter Technisch Management en Advies

Praktisch projectleiderschap & technische kennis komen samen.


Nieuws

Gertjan Mulder versterkt de organisatie

Op 1 september is Gertjan Mulder in dienst getreden als projectbegeleider.
Lees meer


Goed voorbereid op de toekomst

Op 6 september 2011 zijn zowel André als Gertjan geslaagd voor hun VCA VOL examen.
Lees meer


Sponsoring VSCO '61 Oosterwolde

Als groot voetballiefhebber én vader van twee voetballende kinderen, sponsort André met veel plezier VSCO’61 Oosterwolde voor twee jaar, tot en met eind 2012.
Lees meer


Home | Diensten | Waarom Pleijter | Tevreden klanten | Contact & Tarieven


Contact

Zuidwendigeweg 3
8097 RL OOSTERWOLDE