PROJECTMANAGEMENT

Ons idee van projectmanagement: we zetten de waardevolle kennis en inzichten die binnen een organisatie bestaan over de processen om in concrete plannen ter verbetering of uitbreiding. Niet alleen haalt u als werkgever zo het beste uit uw medewerkers, het vergroot ook hun betrokkenheid.

Pleijter Technisch Management en Advies begint met de vorming van een projectteam, waarin de relevante afdelingen vertegenwoordigd zijn. Alleen dan kunnen we tot een optimaal resultaat komen. Het projectplan baseren we vanzelfsprekend altijd op de opdracht vanuit het management. We managen de verwachtingen van het projectteam en zetten een duidelijke projectscope uit.

Na uitwerking van de projectplannen komen we samen met de opdrachtgever tot een gedetailleerd technisch ontwerp. Na inventarisatie van de vereiste middelen, machines en eventueel bouwkundige zaken, stellen we het benodigde budget vast.
Pleijter Technisch Management en Advies begeleidt (desgewenst) ook het vervolgtraject, van detail engineering tot aankoop, uitvoering, inbedrijfstelling en oplevering. Overbodig te vermelden dat we continu zowel de planning als het budget bewaken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Pleijter Technisch Management en Advies

Praktisch projectleiderschap & technische kennis komen samen


Nieuws

Gertjan Mulder versterkt de organisatie

Op 1 september is Gertjan Mulder in dienst getreden als projectbegeleider.
Lees meer


Goed voorbereid op de toekomst

Op 6 september 2011 zijn zowel André als Gertjan geslaagd voor hun VCA VOL examen.
Lees meer


Sponsoring VSCO '61 Oosterwolde

Als groot voetballiefhebber én vader van twee voetballende kinderen, sponsort André met veel plezier VSCO’61 Oosterwolde voor twee jaar, tot en met eind 2012.
Lees meer


Home | Diensten | Waarom Pleijter | Tevreden klanten | Contact & Tarieven


Contact

Zuidwendigeweg 3
8097 RL OOSTERWOLDE