intersnack nestlé smit cêlavita

TEVREDEN KLANTEN

Smit & Zoon, Amersfoort

Bij Smit & Zoon in Amersfoort is André Pleijter als parttime interim-hoofd technische dienst verantwoordelijk voor zowel de operationele aansturing van de technische afdeling als een aantal projecten, van engineering tot en met uitvoering.

In 2008 heeft hij in diezelfde functie samen met de toenmalige planmanager een technisch verbetertraject ingezet, in combinatie met een aantal operationele verbeteringen. Het resultaat was een zeer geslaagde professionaliseringsslag. André Pleijter was blij verrast met dit spontane bedankje.

Intersnack Nederland, Doetinchem

Bij Intersnack Nederland is Pleijter Technisch Management en Advies verantwoordelijk voor diverse projecten, zoals uitbreiding en optimalisering van afvul- en verpakkingslijnen. Intersnack Nederland is onderdeel van de Intersnack Group. De Intersnack Group is een sterke Europese aanbieder van zoute snacks, noten en aanverwante producten zoals o.a. pindakaas. Deze producten worden zowel onder eigen merken als Jack Klijn, Pom-Bär, Millies en Chio, als onder private label verkocht.

Nestlé, Nunspeet

Pleijter Technisch Management en Advies heeft zich bij Nestlé in Nunspeet ingezet voor het ontwerp en de begeleiding van het optimaliseringsproject voedselveiligheid in een bestaande productielijn voor babypoeders.
In het hele traject vanaf ontvangst van de grondstoffen voor babypoeders tot en met de verpakking ervan hebben wij verbeteringen aangebracht. Ook zijn wij verantwoordelijk voor twee innovatieve projecten die een verbeterde efficiency moeten opleveren, zowel door middel van procesoptimalisatie als door kostenreductie in de vorm van energiebesparing.

CêlaVíta, Wezep

André Pleijter is tot 2008 in dienstverband eindverantwoordelijk geweest voor de totale technische afdeling. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor ontwerp en uitvoering van diverse grote projecten, zoals de productielijnen voorzien van volledig geautomatiseerde leessystemen, automatisering van de inpakafdeling, de bouw van een nieuwe sorteerlijn, en diverse grote (bouwkundige) uitbreidingsprojecten. Alles conform de eisen van een volwaardig voedingsmiddelenbedrijf.
André Pleijter heeft meer dan 24 jaar met veel plezier bij deze organisatie gewerkt, totdat het tijd was voor een nieuwe stap.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Pleijter Technisch Management en Advies

Praktisch projectleiderschap & technische kennis komen samen.


Nieuws

Gertjan Mulder versterkt de organisatie

Op 1 september is Gertjan Mulder in dienst getreden als projectbegeleider.
Lees meer


Goed voorbereid op de toekomst

Op 6 september 2011 zijn zowel André als Gertjan geslaagd voor hun VCA VOL examen.
Lees meer


Sponsoring VSCO '61 Oosterwolde

Als groot voetballiefhebber én vader van twee voetballende kinderen, sponsort André met veel plezier VSCO’61 Oosterwolde voor twee jaar, tot en met eind 2012.
Lees meer


Home | Diensten | Waarom Pleijter | Tevreden klanten | Contact & Tarieven


Contact

Zuidwendigeweg 3
8097 RL OOSTERWOLDE