HOME

Welkom op de website van Pleijter Technisch Management en Advies!


Wij adviseren en begeleiden industriële opdrachtgevers bij het ontwikkelen, engineeren en uitvoeren van technische projecten, tot en met de uiteindelijke oplevering. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de procestechniek zijn wij op veel terreinen inzetbaar.
Complex technisch management, en de begeleiding na implementatie van vernieuwde productieprocessen, dat is waar we goed in zijn. Van lumineus idee tot en met inbedrijfstelling van een nieuwe productielijn, óf het optimaliseren van een bestaand productieproces, Pleijter Technisch Management en Advies zet zich er graag voor in.
Wij bieden dan ook diverse diensten, overeenkomstig onze deskundigheid: project- en interim-management, technische innovaties en ondersteuning bij zaken rondom wet- en regelgeving.

U krijgt altijd de meest optimale oplossing voor verbetering of uitbreiding van uw installatie of fabricageproces. Bovendien zorgen wij er steevast voor dat het nieuwe of verbeterde proces perfect functioneert, voordat wij het project overdragen aan de gebruiker.

Integriteit en transparantie zijn voor ons belangrijke begrippen. U ontvangt dan ook altijd heldere en overzichtelijke rapportages van ons.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Pleijter Technisch Management en Advies

Praktisch projectleiderschap & technische kennis komen samen.


Nieuws

Gertjan Mulder versterkt de organisatie

Op 1 september is Gertjan Mulder in dienst getreden als projectbegeleider.
Lees meer


Goed voorbereid op de toekomst

Op 6 september 2011 zijn zowel André als Gertjan geslaagd voor hun VCA VOL examen.
Lees meer


Sponsoring VSCO '61 Oosterwolde

Als groot voetballiefhebber én vader van twee voetballende kinderen, sponsort André met veel plezier VSCO’61 Oosterwolde voor twee jaar, tot en met eind 2012.
Lees meer


Home | Diensten | Waarom Pleijter | Tevreden klanten | Contact & Tarieven


Contact

Zuidwendigeweg 3
8097 RL OOSTERWOLDE